IPARI szoftverek mérnököktől mérnököknek

Iparkodjon velünk!

Nyertes pályázatok

Cégünk nyertes pályázatai

SZÉCHENYI 2020 - GINOP-1.2.2-15

KAPACITÁSBŐVÍTŐ ESZKÖZBESZERZÉS

Az Európai Unió és a Magyar Állam által finanszírozott pályázati projekt keretében a következő beruházás valósult meg: <br>- 1 db MAZAK Variaxis i600 5-tengelyes megmunkálóközpont beszerzése

Pályázati adatok

Kedvezményezett neve: CAD-CAM Solutions Kft.
A projekt összköltsége: 73 894 042 Ft
A támogatás mértéke: 50 %
A támogatás összege: 36 947 021 Ft
A projekt befejezési időpontja: 2017.04.21.

A projekt tartalmának bemutatása

"Kapacitásbővítő eszközbeszerzés a Cad-Cam Solutions Kft-nél" című projekt keretében vásároltunk 1 db MAZAK Variaxis i600 5-tengelyes megmunkálóközpontot, melynek hatására a Kft. képessé vált bonyolult megmunkálási igényű termékek gyártására.
Pályázati azonosító: GINOP-1.2.2-15

RÓLUNK    OPTI4.0®    OKTATÁS    ESEMÉNY    KAPCSOLAT

17 éve a CAD-CAM piacon

"Az első fontos lépés a TopSolid rendszer magyar nyelvre fordítása volt. Egyértelműnek látszott számomra, hogy a hazai felhasználók igénylik a magyar nyelvűséget, és ezt az „alapos gyanút” később a piaci reakciók beigazolták. Az első licencet 2004-ben egy magyar tulajdonú szerszámkészítő cég vásárolta meg, majd lassan, de folyamatosan érkeztek az újabb megkeresések. A valódi áttörést néhány nagy nemzetközi vállalat hazai gyárának, valamint azok beszállítóinak megrendelései hozták el. Ekkor már jól látszott, hogy nagy szükség van a csapat megerősítésére, valamint a szoftver ismertségének növelésére is. Gyakorlott és pályakezdő mérnökökkel is bővült a csapat, így megfelelő tudással, elszántsággal, illetve elkötelezettséggel tudtunk ügyfeleink felé fordulni. Az elmúlt egy évtizedre visszatekintve úgy érzem, hogy senkiről sem feledkeztünk meg, igyekeztünk mindig a maximumot adni, és valószínűleg ez vezetett ahhoz, hogy partnereink kitartanak mellettünk, ajánlanak bennünket. Jó volt megtapasztalni, hogy a 2008-ban kirobbant válság évei alatt, amikor szoftverek és a mérnöki szolgáltatások iránt drasztikusan visszaesett a kereslet, mindig voltak olyan ügyfelek, amelyek nem feledkeztek el rólunk, így ezt a meglehetősen kritikus időszakot túl tudtunk élni. 2012-től az európai és a magyar ipar is erőre kapott, és ezzel a lendülettel a válság előtti szintnél is magasabbra jutottunk. Évről évre növekszik az értékesített TopSolid licencek száma, és ezzel, továbbá a magabiztos tervezési-gyártási koncepciót jelentő, és már teljes értékű PDM rendszerként is alkalmazható TopSolid 7-tel felzárkózunk a világ legismertebb CAD/CAM szoftvereinek élmezőnyéhez. Mindez lehetőséget ad a tudatosabb üzleti építkezésre, illetve arra, hogy az ügyfeleket továbbra is a tőlünk megszokott színvonalon és segítő hozzáállással támogathassuk. Piaci elfogadottságunk bizonyítéka az is, hogy az elmúlt években kettő, a világ vezető szerszámgépgyártói közé tartozó vállalat magyarországi képviseletével is szoros partneri viszonyt alakítottunk ki. Ennek keretében közös szakmai napokat rendezünk, illetve a két gyártó a kulcsrakész rendszerek szállítása esetén a TopSolid CAM-et és mérnöki támogatásainkat is ajánlja.” 

Takács Imre MSc
Ügyvezető igazgató

A Cad-Cam Solutions csapata High Tech ipari megoldásokkal segíti partnereit a tervezés, gyártás, mérésautomatizálás és termelésirányítási rendszerek integrációja területén. Számunkra elsődleges fontossággal bír, hogy ügyfeleink egyedi igényeit szem előtt tartva, hatékony és biztonságos módszereket dolgozzunk ki egy-egy tervezési vagy gyártási folyamat optimalizálására.

2000 - EC-Duplex Mérnökiroda megalakulása
2003 - TopSolid szoftver képviseletének kezdete
2007 - DataKit szoftver képviseletének kezdete
2010 - CAD-CAM Solutions Kft. megalakulása
2013 - FTI szoftver képviseletének kezdete
2016 - EUREKA szoftver képviseletének kezdete
2017 - Oktató és bemutatóközpont létrehozása
2019 - OPTI4.0® gyártásoptimalizálási rendszer kidolgozása

- TopSolid CAD-CAM rendszer beüzemelés, oktatás
- OPTI4.0® szoftveres gyártásoptimalizálás
- Speciális ipari oktatások (CAD-CAM Gyártástechnológus, Tervező mérnök továbbképzés)
- Egyedi ipari szoftverek fejlesztése, ERP integráció
- Robotcellák szoftveres szimulációja és ütközésvizsgálata

Legyünk többek, mint a konkurencia! Célunk, hogy a szoftverek virtuális használatát gyakorlattal egészítsük ki. Létrehoztuk az Oktató és bemutatóközpontunkat, ahol ipari környezetben megmunkáló-gépekkel segítjük az oktatást.

A piacon eltöltött 19 évnek köszönhetően nagy tapasztalatot szerztünk a egyedi és sorozatgyártás szoftveres és technológiai hátterének kialakításában. Több száz magyarországi céggel és közel húsz szerződött oktatási intézménnyel vagyunk szoros kapcsolatban. A legújabb gyártási technológiákat szakmai konferenciákon osztjuk meg. 

CSAPATUNK


Image Description

Erdélyesi Eszter

Irodavezető


eszter@cadcamsolutions.hu
Image Description

Takács Imre

Ügyvezető igazgató


takacsi@cadcamsolutions.hu
Image Description

Tenki Dániel

Értékesítési vezető


tenkid@cadcamsolutions.hu
Image Description

Kundakker Mihály

CAD specialista


kundakkerm@cadcamsolutions.hu
Image Description

Matyej Pál

CAM specialista


matyejp@cadcamsolutions.hu
Image Description

Tóth Péter

CAM specialista


tothp@cadcamsolutions.hu
Botos Ádám

Botos Ádám

CAM technikus

botosa@cadcamsolutions.hu
Német Martin

Németh Martin

CAM technikus

nemethm@cadcamsolutions.hu
RÓLUNK    OPTI4.0®    OKTATÁS    ESEMÉNY    KAPCSOLAT
TÉRKÉP - NAVIGÁCIÓ

CAD-CAM SOLUTIONS

Ipari szoftverek mérnököktől mérnököknek
Iparkodjon velünk!

Telefon:
+36 20 569 2514
Cím:
8000 SZÉKESFEHÉRVÁR, FARKASVERMI ÚT 60.

Érdeklődés